I el guardó és per a…!

Començo aquest espai amb la notícia de que soc una de les cinc finalistes de dos categories als primers premis AMIC-Tresdeu 2024: Millor creadora de contingut de videojocs i Millor Streamer.

Ho escric contenta la veritat. Només la sort i el jurat professional decidirà si això és compleix però, com sempre, tant si és sí com si és no continuarem treballant de valent pels videojocs en català i liderats per dones. En aquest cas, però, en la creació de contingut.

Els premis AMIC Tresdeu tenen com a objectiu donar suport als joves creatius que desenvolupen projectes artístics a través dels nous formats en llengua catalana. Es busca apoderar i donar veu als protagonistes menors de 35 anys, fomentant la normalització i igualtat lingüística en tot el domini lingüístic català. I així és com he arribat jo ací.

Son 4 ja els anys que porte creant contingut de videojocs a xarxes però més concretament a la plataforma Twitch i a Twitter (ara X) i on més vida i oportunitats he tingut. Tot el que trobareu son videojocs però des de diferents punts de vista, no només el típic gamplay, que també, si no vore la industria del videojoc des de totes les seues vessants des de la veu i ulls d’una videojugadora. Amb cura de la imatge, del contingut, de portart les novetats des del primer dia, de donar veu a les dones, de treballar per normalitzar l’ús de la llengua en els videojocs i en l’entorn digital i un llarg etc en tot aquest camí que no ha estat fàcil.

Em costa molt vendre’m però crec que ara paga molt la pena. És important que hi hagi un jurat professional que puga valorar realment el contingut que creem i no només els números ja que, per aquest motiu, hem perdut grans creadores i creadors de contingut.

Bé no m’enrolle més! Estic nominada junt amb persones que son meravelloses i grans creadores així que ho deixo en les vostres mans. Voteu amb cap però voteu!

Una abraçaeta,
Simmer.


Publicada

a

per

Etiquetes:

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *