Coneix Simmer Valenciana

Susa (Simmer Valenciana), nascuda a Benicarló, té formació en Administració i Finances, Ciències Polítiques i en l’àmbit musical. És comunicadora, streamer i creadora de contingut de videojocs des del 2019 a Twitch i a YouTube. Forma part de la directiva de Gaming.cat i ha estat membre de l’executiva de Plataforma per la Llengua, de la Comissió de Videojocs i Món Digital i co-organitzadora de dos edicions de SAGA Saló del Gaming.

És col·laboradora i ha participat en diferents programes de ràdio i televisió públiques tant al País Valencià com a Catalunya així com en revistes digitals i de paper parlant de videojocs. També forma i ha format part de diversos Podcast relacionats amb la tecnologia, els videojocs i la creació de contingut, , condueix un podcast techi en valencià: «Lo Pixtech» i té una secció de videojocs al programa “Plaça Tísner” de Betevé, la televisó pública de Barcelona.

Ha estat ponent en esdeveniments de tot el domini lingüístic, madrina de fires de videojocs i formadora en l’ús de les plataformes de streaming per a entitats, associacions i trobades relacionades amb aquest àmbit i el de la llengua. En aquesta línia també ha treballat per a les administracions públiques com la Generalitat Valenciana i la Generalitat de Catalunya en campanyes, presentacions de projectes, ponències, entre altres.

Ha creat la primera comunitat gamer del País Valencià “Territori Gamer” i la de SimsAddictes, sobre el simulador de vida Els Sims amb representació de tots els territoris de parla catalana. I ha impulsat programes i iniciatives com «Gaming en Femení» per visibilitzar a les dones en l’àmbit dels videojocs.

Ha estat nominada com a creadora de contingut en diferents convocatòries de Catalunya i el País Valencià i ha estat guardonada amb el premi de Streamer de l’Any 2022 per Poblet.info i la Claveguera i Millor creadora de contingut de videojocs 2024 per Tresdeu i AMIC.

Actualment podreu trobar tot el seu contingut a TikTok, Twitch, Poblet.info, LúdicaTV, ClapClap i l’Aixeta on crea contingut pràcticament cada dia.